Bestil og afhent i butikken næste dag

Man-fre. 10-17.30 Lør. 10-15

Læs mere

Fri fragt og levering over 499,-

Øvrige ordre 39,-

Læs mere

Har du brug for hjælp? Tlf. 21681819

Email. info@minimig.dk

Læs mere

Aykasa


AYKASA foldekasser har på rekord tid fundet en plads i danskernes hjem og med deres mange funktioner og lækre farver kan vi godt forstå det.
I Minimig fører vi et bredt sortiment af AYKASA foldekasser og vi vil løbende udvide og tilpasse sortimentet.
Aykasa foldekasserne findes i 3 størrelser: mini, midi og maxi og i mange flotte farver som passer ind i modebilledet og tidens farve tendenser.
Foldekasserne kan bruges til utallige formål i boligen så som: Opbevaring af legetøj på børneværelset, Boligmagasiner og bøger, olier og krydderier (eller fødevarer) i køkkenet, Make up og cremer på badeværelset eller på skrivebordet til parir og diverse redskaber.
Fordelen ved kassene er at de kan foldes sammen så hvis ikke de skal bruges i perioder klappes de blot sammen og fylder ingen ting.
PP plast er det materiale som AYKASA foldekasserne er lavet af. Grunden til dette valg af materiale er at det er 'foodsafe' og betyder at bakterier ikke kan sætte sig fast på overfladen. Plast typen er nem at genanvende og har defor et fint miljøaftryk. AYKASA foldekasserne er vedligeholdelses frie og meget langtidsholdbare.
Der er ingen varer i den valgte kategori
minimig
  • Lottrups Gård 7
  • 5000 Odense C
  • Tlf.: 21681819
  • E-mail: info@minimig.dk
  • CVR: 34244405
til top