Bestil og afhent i butikken næste dag

Man-fre. 10-17.30 Lør. 10-15

Læs mere

Fri fragt og levering over 499,-

Øvrige ordre 39,-

Læs mere

Har du brug for hjælp? Tlf. 21681819

Email. info@minimig.dk

Læs mere

Bisgaard


Bisgaard er et dansk børnesko mærke som har produceret børne fodtøj af høj kvalitet til drenge og piger siden 2005. I Minimig fører vi et lækkert udvalg af hjemmesko, tullesko og gummistøvler fra Bisgaard.
Hos Bisgaard er filosofien enkel: Børne fodtøjet bliver kun produceret i ægte kalveskindslæder og naturlige materialer, med øje for den bedste pasform og nytænkt design -kravet er, at alt skal være gennemført ned til mindste detalje.
I Minimig fører vi først og fremmestet lækkert udvalg af hjemmesko, tullesko og gummistøvler til drenge og piger.
Hjemmesko fra Bisgaard er med sikkerhed altid lavet i naturlige materialer af høj kvalitet. Der er lagt vægt på et smart design, men først og fremmest skal de være nemme at få på og give optimal støtte. Bisgaards hjemmesko er alle med skridsikker gummisål som er fleksibel nok til at give efter fodens naturlige bevægelser som fremmer barnets motorik. Den lille tullesko til pigerne er blevet en fast del af vores sortiment og den har ligesom hjemmeskoen også fast hælkappe og skridsikker gummisål.
Gummistøvlerne fra Bisgaard er produceret i 100% naturgummi, der er fleksibelt, smidigt og 100% vandtæt. Gummistøvlerne er med bomuldsfoer som holder foden tør og giver et åndbart miljø. For at vedligeholde en gummistøvle og bevare dens naturlige smidighed kan med fordel smørre den med naturlig olie og derved forlænge den levetid. Bisgaards gummistøvler kommer i mange forskellige designs og modeller.
I dag er Bisgaard et af Europas hurtigst voksende børnesko mærker. To gange om året kommer der en ny kollektion som i samarbejde med specialuddannede modellører og et designteam bygges op helt fra bunden. Den færdige sko bliver derefter produceret i Portugal hvor Bisgaard samarbejder med flere fabrikker som alle har speciale i børnesko.
I Minimig er vi glade for at sende de små skønne børn ud i verden iført Bisgaard på fusserne!
Der er ingen varer i den valgte kategori
minimig
  • Lottrups Gård 7
  • 5000 Odense C
  • Tlf.: 21681819
  • E-mail: info@minimig.dk
  • CVR: 34244405
til top