Bestil og afhent i butikken næste dag

Man-fre. 10-17.30 Lør. 10-15

Læs mere

Fri fragt og levering over 499,-

Øvrige ordre 39,-

Læs mere

Har du brug for hjælp? Tlf. 21681819

Email. info@minimig.dk

Læs mere

Butik Minimig


Minimig er en hyggelig lille børnetøjs butik med beliggenhed i hjertet af Odense i Lottrup gård.
Da vi åbnede i 2012 var det med ideen om at skabe et lækkert og ikke mindst hyggeligt univers inden for baby og børnetøj.
Med tiden er vi dog også begyndt at fører et ekskusivt sortiment inden for legetøj og interiør til børneværelset. I dag fører vi nogle af danmarks mest eftertragtede mærker som Konges sløjd, Liewood, Maileg og Jellycat. Fra disse mærker finder du bla smukt og økologisk baby og juniorsengetøj, stofbleer, bambus spisesæt, verdens blødeste bamser og fine små mus i æsker.
I butikken arbejder vi meget med der visuelle indtryk. Her skal man som kunde stille og roligt kunne samle inspiration og det er vigtig for os at præsentere varerne i et pænt og enkelt miljø hvor der kan leges med tanker og ideer efter kundes eget behov.
Varerne på hylderne er nøje udvalgt og der bliver lyttet og brugt meget tid på at følge med tidens trends og finde nye spændende mærker. Som nye mærker i butikken kan der bla nævnes BIBS sutter og Aykasa foldekasser.
Inden for baby og børnetøj fører vi ligeledes særligt udvalgte mærker som Marmar, Wheat, FUB, Gro og Müsli. Vi udvælger udelukkende mærker som ligger vægt på lækre materialer i gode kvaliteter. Efterhånden er meget af vores børnetøj økologisk eller oeko-tex.

Vores butik i Odense byder også på et ammerum hvor der er plads til at pulse, give mad eller hvis der bare lige er brug for lidt ekstra omsorg på shoppeturen. I butikken er der plads til flere barnevogne af gangen og de er velkommen indenfor! I vores lille hyggelige gård hvor butikken ligger er der dog også mulighed for at lade vognen stå udenfor i rolige omgivelser.
Har du brug for råd og vejledning er vi klar til at hjælpe og du er altid velkommen til at ringe i butikken!


minimig
  • Lottrups Gård 7
  • 5000 Odense C
  • Tlf.: 21681819
  • E-mail: info@minimig.dk
  • CVR: 34244405
til top